De Cnijf Icon Waterbehandeling

Waterbehandeling

Het flessenwater dat u vandaag koopt, kan morgen uit uw kraan stromen. Het gefilterde water is tezelfdertijd beter voor uw machines. Uw vaatwasmachine moet niet meer worden ontkalkt en uw machines hebben minder onderhoud nodig. Al na drie jaar wint u uw investering terug.

De Cnijf Diensten Waterbehandeling 02
Krijg meer informatie:

Regenwater- en filtratie

Regenwater kan je gebruiken in de tuin, om het toilet door te spoelen, voor de wasmachine en om te poetsen, dat is een slimme keuze, want het is goedkoper dan kraanwater en beter voor het milieu. Om de toestellen te beschermen, plaatsen we regenwater filters, zodat eventuele zand- en roestdeeltjes eruit gehaald worden.

De Cnijf Diensten Sanitair 03

Coby

De compacte Coby- waterontharders maken je leidingwater voelbaar zachter en elimineren kalk en onzuiverheden. Geniet van zacht en kalkvrij water uit elke kraan.

De Cnijf Diensten Waterbehandeling 03

Welness water

De Wellness Water elimineert in 4 stappen kalk, chloor en andere vuildeeltjes uit je stadswater en beschermt je badkamer en toestellen tegen aanslag en onzuiverheden.

De Cnijf Diensten Waterbehandeling 06

Green Line

De grote broer van de Coby. De Green Line haalt zowel vuildeeltjes als kalk uit je leidingwater en zet het om naar zacht water, waarmee je je sanitaire installatie en huishoudtoestellen beschermt.

De Cnijf Diensten Waterbehandeling 04

Home Water Station

Het paradepaartje. “Vittel “ water uit elk tappunt.
De Home Water Station filtert in maar liefst negen stappen kalk, chloor, vuildeeltjes en zware metalen uit je leidingwater. Bovendien worden de mineralen geoptimaliseerd en de smaak geneutraliseerd.

Dit is het enige toestel op de markt dat volgens een gepatenteerd 9-stappen filtratieproces werkt.

De Cnijf Diensten Waterbehandeling 05

Waarom kiezen voor De Cnijf?

Eigen plaatsingsdienst

Uitstekende service na aankoop

 • Paul
  Langs deze weg wil ik u alvast danken voor de dienstverlening en de snelheid waarop u bent ingegaan op mijn vraag om een lek te herstellen aan de gaswandketel. De technieker die hier kwam helpen verdient ook een pluim betreffende zijn vriendelijkheid en vaardigheid.
  Paul
 • Anaïs
  Top service ! vriendelijk personeel.
  Anaïs
 • Femke
  Na een volledig defect van onze oude boiler in deze koude periode, ons heel snel uit de nood geholpen met alweer een zeer goede service. Bedankt aan het personeel!
  Femke
 • Annick
  Vandaag zijn de werken beëindigd en zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Wij hebben wel maar een voorlopig attest van 3 maanden gekregen omdat er nog een verluchtingsrooster moet geplaatst worden maar da's geen probleem, veiligheid is belangrijk. Jullie mannen stelden een aantal opties voor en ik was zeer blij want ik had geen gedacht waar ik daarvoor terecht kon. Voor de plaatsing van de rooster heb ik trouwens ook al gebeld. De mannen hebben ook alles netjes achtergelaten, waarvoor dank.
  Annick
 • Bjorn
  Puike afwerking van het lek in de chauffagebuis en ook de omkadering van de dampkap is tot in detail afgewerkt ook een dikke merci aan de werkman die het bij ons heeft gemaakt om zoals afgesproken de sleutel van de deur in de brievenbus te steken. Top bedrijf en top service.
  Bjorn
 • Sarah
  Top bedrijf! Vandaag en gisteren een top team over de vloer gehad, heel vriendelijke en bekwame mannen met ervaring die weten wat ze doen en waar ze met bezig zij! Ook dank aan Nico voor het bekwame en deskundig advies!! Ze zijn absoluut het vertrouwen meer dan waard!
  Sarah
 • Ik wil je ook nog eens expliciet bedanken voor alle hulp bij de realisatie van ons project. Onze kinderen hebben hier nu dagelijks genieten van de nieuwe mooie badkamers. Een welgemeende merci
 • Maggie
  Jullie zijn gisteren langsgeweest voor de verdere eindafwerking van de badkamer en het resultaat mag gezien worden!
  Maggie
 • Annemie
  De monteurs hebben net de laatste hand gelegd aan wat toch wel een hele onderneming is gebleken. Ik wil jullie dan ook nu al laten weten dat we o zo blij zijn met het resultaat! De glazen deur zal het geheel nog wel afwerken maar we vinden het nu al top! En wat een fantastische en bekwame vakmannen hebben jullie! Vriendelijk, stipt en correct, altijd bereid om te luisteren naar je wensen én goede raad te geven. Niets is hen teveel. Dat was wat ik ook aan jullie zelf zo fantastisch vond bij het uitdenken van het ontwerp: jullie denken in de plaats van de klant en willen voor hem enkel wat best en mooi is. Dankbare groeten!
  Annemie
 • Rudy
  Beste dank voor de professionele oplossing van het probleem.
  Rudy
 • Kevin & Yentl
  Heel erg bedankt voor het geleverde werk en de uitmuntende service.
  Kevin & Yentl
 • Tessa
  Héél snelle tussenkomst na panne van de mazoutketel. Er wordt alles aan gedaan je uit de nood te helpen. Geweldige en correcte tussenkomt. Bedankt!!!
  Tessa
 • Katelijne
  Het probleem waarvoor donderdag 27 september een technieker langs kwam is opgelost. We hebben terug constant heet water in de douche. Hartelijk dank voor de zeer snelle en vriendelijke interventie.
  Katelijne
 • Eva
  In de eerste plaats wil ik voor de zoveelste keer herhalen, dat jullie firma echt een fantastisch team heeft!!!! Echt om er zorg voor te dragen, zo'n goede stielmannen heb ik nog niet meegemaakt ! Secuur, kennen hun stiel, werken steeds door en hun werk mag gezien worden ! Hebben respect voor uw interieur, ruimen alles op,......en we kunnen nog zo doorgaan. Mag ik u vragen om het hen ook nog eens te zeggen, dat ik zeer tevreden ben. Het was de moeite om te wachten!!! Dank u wel. Jullie directie mag dit ook gerust eens vernemen over zijn werkmensen, zodat hij hen af en toe ook eens een pluim kan geven ! Dat doet de mensen deugd.
  Eva
 • Stijn
  Vorige week ben ik nog eens langsgegaan op de werf en tijdens de rondgang heb ik kunnen vaststellen dat jullie bijna klaar zijn. Jullie werk verdiend een pluim!
  Stijn
 • Sofie
  Dikke pluim voor jullie!!! Jullie zijn een topper in sanitair en verwarming! Prachtige winkel!!
  Sofie
 • Wim
  Onze dank voor de vlotte communicatie en attente opvolging alsmede aan zijn team; we zijn zeer tevreden over de inzet, kennis en aanpak van de medewerkers die we over de vloer kregen. Het heeft geleid tot een mooi resultaat.
  Wim
 • Cathy
  Echte vakmannen! Bedankt voor de chauffagewerken in onze living en koetshuis.
  Cathy
 • Nancy
  Via deze weg nog een hele dikke merci om ons zo snel uit de nood te helpen met de nieuwe boiler. Topservice!
  Nancy
 • Dirk
  Hartelijk dank voor uw snelle reactie en dank aan uw uitstekend professioneel personeel
  Dirk
 • Clairette
  Top bedrijf! Top bediening! Top personeel!
  Clairette
 • Bart
  Vooreerst hartelijk dank voor het geleverde werk. Alles is volgens planning en afspraken verlopen. Jullie mensen hebben hier mooi werk afgeleverd…heb het hen ook gezegd. Alles is naar wens verlopen. Ze hebben de aansluiting van de verwarmingsketel via de bestaande schouw kunnen uitvoeren. Op deze wijze hebben we geen dak doorvoer moeten maken wat ik zeer OK vind. Top werk met andere woorden…
  Bart
 • Greta
  Alvast bedankt aan het team voor de goeie en correcte dienstverlening.
  Greta
 • Marc
  Als Account Manager en Technical Field Advisor bij Shell Gas en Antargaz heb ik vele jaren samengewerkt met de Firma De Cnijf, zeer correcte firma, en bekwame techniekers.
  Marc
 • Martin
  Ik had net uw mensen op bezoek vanmorgen voor onderhoud ketel. Ik moet zeggen : jullie hebben topmensen ! Correct op tijd op afspraak, alles netjes uitgevoerd en nog ongelofelijk veel feedback en uitleg bij gekregen ! Nog nooit meegemaakt ! Echt plezant om op dergelijke manier bediend te worden. Chapeau ! Ben super content. Geef gerust een pluim aan de man die hier was en bedankt voor de zeer goede service.
  Martin
 • Freddy
  De aanpassingswerken aan mijn badkamer zijn een succes geworden. Een grote pluim voor Tim die deze moeilijke klus tot een goed einde heeft gebracht. Proficiat!
  Freddy
 • Bart
  Op deze firma kan je rekenen! Wanneer ze een afspraak maken, staan ze er, zoals afgesproken, en lossen ze het probleem op! Deze week nog mogen vaststellen. Al 15 jaar kunnen op vertrouwen!
  Bart
 • Gert
  Nogmaals bedankt aan het hele team voor de snelle en prima service!
  Gert
 • Benny
  Alvast bedankt voor de gedane werken, wij zijn zeer tevreden met het resultaat 🙂
  Benny
 • Dokter Q.
  Mochten alle firma’s zo goed werk afleveren, de wereld zou er veel mooier uitzien!! Wij gaan zonder de minste twijfel uw firma aanbevelen aan vrienden en kennissen.
  Dokter Q.
 • Bert
  Hartelijk dank voor de zeer snelle en correcte uitvoering van ons warmwaterprobleem! Proper en goed gewerkt!
  Bert
 • Cindy
  Top service!!
  Cindy

Openingsuren

Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal tijdens de openingsuren om inspiratie op te doen. Heb je concrete bouw-of verbouw plannen? Bel ons voor een afspraak, zo kunnen wij voldoende tijd voor u vrijhouden.

De Cnijf Home Openingsuren Toonzaal

Toonzaal openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag 09:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zon- en feestdagen gesloten

Doe-het-zelf openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 12:00
Zon- en feestdagen gesloten